Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Yeasts Present During Wine Fermentation: Comparative Analysis of Conventional Plating and PCR-TTGE
 
 
Titel: Yeasts Present During Wine Fermentation: Comparative Analysis of Conventional Plating and PCR-TTGE
Auteur: Fernández-González, M.
Espinosa, J.C.
Übeda, J.F.
Briones, A.I.
Verschenen in: Systematic and applied microbiology
Paginering: Jaargang 24 (2001) nr. 4 pagina's 5 p.
Jaar: 2001
Inhoud:
Uitgever: Urban & Fischer Verlag
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland