Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 319 gevonden artikelen
 
 
  Cooking Method Does Make a Difference: Fatty Acid Profile of Fried Versus Rotisserie Cooked Chicken
 
 
Titel: Cooking Method Does Make a Difference: Fatty Acid Profile of Fried Versus Rotisserie Cooked Chicken
Auteur: Moag-Stahlberg, Alicia
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 95 (1995) nr. 9S pagina's 1 p.
Jaar: 1995
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 319 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland