Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 261 van 291 gevonden artikelen
 
 
  The selenium content and its bioavailability from meats, fish, breads and other foods
 
 
Titel: The selenium content and its bioavailability from meats, fish, breads and other foods
Auteur: Spallholz, J.E
Shi, B
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 94 (1994) nr. 9S pagina's 1 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 261 van 291 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland