Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Increased iron content of some Chinese foods due to cooking in steel woks
 
 
Titel: Increased iron content of some Chinese foods due to cooking in steel woks
Auteur: Zhou, Yang-Dong
Brittin, Helen C
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 94 (1994) nr. 10 pagina's 4 p.
Jaar: 1994
Inhoud:
Uitgever: Health Management Resources
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland