Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Eating quality of muffins, cake, and cookies prepared with reduced fat and sugar
 
 
Titel: Eating quality of muffins, cake, and cookies prepared with reduced fat and sugar
Auteur: Fulton, Lois
Hogbin, Myrtle
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 93 (1993) nr. 11 pagina's 4 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: The American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland