Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Operational characteristics of hospital foodservice departments with conventional, cook-chill, and cook-freeze systems
 
 
Titel: Operational characteristics of hospital foodservice departments with conventional, cook-chill, and cook-freeze systems
Auteur: Nettles, Mary Frances
Gregoire, Mary B
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 93 (1993) nr. 10 pagina's 3 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: Health Management Resources, Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 26 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland