Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Use of capital budgeting techniques by foodservice directors in for-profit and non-for-profit hospitals
 
 
Titel: Use of capital budgeting techniques by foodservice directors in for-profit and non-for-profit hospitals
Auteur: DeYoung Daniels, Rebecca
Gregoire, Mary B
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 93 (1993) nr. 1 pagina's 3 p.
Jaar: 1993
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland