Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Nutrient composition and sensory attributes of cooked ground beef: Effects of fat content, cooking method, and water rinsing
 
 
Titel: Nutrient composition and sensory attributes of cooked ground beef: Effects of fat content, cooking method, and water rinsing
Auteur: LOVE PhD, JANEA
PRUSA PhD, KENNETH J.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 92 () nr. 11 pagina's 1367-1371
Jaar: 1992
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland