Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Effects of meat color, oven temperature, and sampling position on thiamin retention and moisture content of cooked turkey rolls
 
 
Titel: Effects of meat color, oven temperature, and sampling position on thiamin retention and moisture content of cooked turkey rolls
Auteur: Hsieh PhD, J.H.
Matthews PhD, RD, M.E.
Hartel PhD, R.W.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 91 () nr. 7 pagina's 845-846
Jaar: 1991
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 27 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland