Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of conventional, cook-chill, and cook-freeze foodservice systems 1
 
 
Titel: Comparison of conventional, cook-chill, and cook-freeze foodservice systems 1
Auteur: Greathouse PhD, RD, Karen R.
Gregoire PhD, RD, Mary B.
Spears PhD, RD, Marian C.
Richards PhD, Verlyn
Nassar PhD, Raja F.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 89 () nr. 11 pagina's 1606-1611
Jaar: 1989
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 32 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland