Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Soybeans vs. textured soy protein as meat extenders. Cooking losses, palatability, and thiamin content of freshly cooked and frozen meat loaves
 
 
Titel: Soybeans vs. textured soy protein as meat extenders. Cooking losses, palatability, and thiamin content of freshly cooked and frozen meat loaves
Auteur: Ali, Fatima S.
Perry, Aiko K.
Van Duyne Ph.D., Frances O.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 81 () nr. 4 pagina's 439-444
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland