Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Products cooked in preheated versus non-preheated ovens. Baking times, calculated energy consumption, and product quality compared
 
 
Titel: Products cooked in preheated versus non-preheated ovens. Baking times, calculated energy consumption, and product quality compared
Auteur: Odland, Dianne
Davis R.D., Carole
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 81 () nr. 2 pagina's 135-145
Jaar: 1982
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland