Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microwave heating in cook/chill food service system 1
 
 
Titel: Effect of microwave heating in cook/chill food service system 1
Auteur: Dahl Ph. D., R. D., Carol Anne
Matthews Ph.D., R.D., M. Eileen
Lund ph.d., Daryl B.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 79 () nr. 3 pagina's 296-301
Jaar: 1981
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland