Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Comprehensive evaluation of fatty acids in foods1: III. Eggs and egg products
 
 
Titel: Comprehensive evaluation of fatty acids in foods1: III. Eggs and egg products
Auteur: POSATI, LINDA P.
KINSELLA PH.D., JOHN E.
WATT PH.D., R.D., BERNICE K.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 67 () nr. 2 pagina's 111-115
Jaar: 1975
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland