Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Determination of the Amount of Edible Meat as Affected by Methods of Preparation*
 
 
Titel: Determination of the Amount of Edible Meat as Affected by Methods of Preparation*
Auteur: BURNETT, FAY
SHALLA, EDNA M.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 6 () nr. 3 pagina's 239-242
Jaar: 1930
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland