Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Temperature and Cut on Quality of Pork Roast 1
 
 
Titel: Effect of Temperature and Cut on Quality of Pork Roast 1
Auteur: Bramblett, Vianna D.
Judge Ph.D., Max D.
Harrington Ph.D., R.B.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 57 () nr. 2 pagina's 132-135
Jaar: 1970
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland