Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Custard Sauces Made with Four Types of Processed Eggs 1
 
 
Titel: Custard Sauces Made with Four Types of Processed Eggs 1
Auteur: Downs, Doris M.
Janek, Doris A.
Zabik, Mary E.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 57 () nr. 1 pagina's 33-37
Jaar: 1970
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland