Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of Frozen, Foam-Spray-, Freeze-, and Spray-Dried Eggs: Custards Made in Quantity with Processed Eggs 1
 
 
Titel: Comparison of Frozen, Foam-Spray-, Freeze-, and Spray-Dried Eggs: Custards Made in Quantity with Processed Eggs 1
Auteur: FUNK Ph.D., KAYE
BOYLE, MARY A.
DOWNS, DORIS M.
ZABIK, MARY E.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 55 () nr. 6 pagina's 572-577
Jaar: 1969
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland