Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Medium-Chain Triglycerides—Use in Food Preparation 1
 
 
Titel: Medium-Chain Triglycerides—Use in Food Preparation 1
Auteur: Schizas, Alyette Asselin
Cremen, Judith A.
Larson, Elin
O'Brien, Ruth
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 51 () nr. 3 pagina's 228-232
Jaar: 1967
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland