Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Preparing Top Round Beef Roasts. Comparison of Methods for Quantity Food Service 1
 
 
Titel: Preparing Top Round Beef Roasts. Comparison of Methods for Quantity Food Service 1
Auteur: Gaines, Martha K.
Perry, Aiko K.
Van Duyne Ph.D., Frances O.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 48 () nr. 3 pagina's 204-209
Jaar: 1966
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland