Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
 
  Nutritive Value of Protein of Rolled Oats. Comparison with Amino Acid Equivalent 1
 
 
Titel: Nutritive Value of Protein of Rolled Oats. Comparison with Amino Acid Equivalent 1
Auteur: Burrill, Lida M.
Schuck Ph.D., Cecilia
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 48 () nr. 1 pagina's 29-32
Jaar: 1966
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 10 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland