Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
 
  A Yeast-Leavened, Low-Protein Bread for Research Diets 1
 
 
Titel: A Yeast-Leavened, Low-Protein Bread for Research Diets 1
Auteur: Steele Ph.D., Betty F.
Hjortland, Marthana C.
Block Ph.D., Walter D.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 47 () nr. 5 pagina's 405-407
Jaar: 1965
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland