Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
 
  “Waterless” vs. Boiling Water Cooking of Vegetables 1 . Flavor, Color and Ascorbic Acid Retention
 
 
Titel: “Waterless” vs. Boiling Water Cooking of Vegetables 1 . Flavor, Color and Ascorbic Acid Retention
Auteur: Gordon, Joan
Noble Ph.D., Isabel
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 44 () nr. 5 pagina's 378-382
Jaar: 1964
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland