Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Moisture, Energy, Protein, Fat, and Iodine Values: Nutritive Value of Leg of Lamb Roasts 1
 
 
Titel: Moisture, Energy, Protein, Fat, and Iodine Values: Nutritive Value of Leg of Lamb Roasts 1
Auteur: SCHUCK Ph.D., CECILIA
BURRILL Ph.D., LIDA M.
DEETHARDT, DOROTHY
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 42 () nr. 6 pagina's 521-523
Jaar: 1963
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland