Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Food Yields in Institutional Food Service 1 . I. Fruits and Vegetables
 
 
Titel: Food Yields in Institutional Food Service 1 . I. Fruits and Vegetables
Auteur: Dawson, Elsie H.
Dochterman, Elsie F.
Vettel, Ruth S.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 34 () nr. 3 pagina's 267-272
Jaar: 1958
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland