Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Cooling Rate and Bacterial Growth in Cornstarch Pudding 1 . Study of Large Quantity Preparation Procedures
 
 
Titel: Cooling Rate and Bacterial Growth in Cornstarch Pudding 1 . Study of Large Quantity Preparation Procedures
Auteur: McDivitt Ph.D., Maxine E.
Hammer, Mary Louise
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 34 () nr. 11 pagina's 1190-1194
Jaar: 1958
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland