Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Cooked Edible Meat in Ready-to-Cook Poultry 1 . Whole and Cut-Up Parts of Broilers, Small and Large Turkeys, Ducks, and Geese
 
 
Titel: Cooked Edible Meat in Ready-to-Cook Poultry 1 . Whole and Cut-Up Parts of Broilers, Small and Large Turkeys, Ducks, and Geese
Auteur: Winter Ph.D., A.R.
Clements, Patricia
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 33 () nr. 8 pagina's 800-802
Jaar: 1957
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland