Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Rate of Freezing on Pork Quality. Appearance, Palatability, and Vitamin Content 1
 
 
Titel: Effect of Rate of Freezing on Pork Quality. Appearance, Palatability, and Vitamin Content 1
Auteur: Lee Ph.D., Frank A.
Brooks Ph.D., Robert F.
Pearson Ph.D., A.M.
Miller Ph.D., John I.
Wanderstock Ph.D., J.J.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 30 () nr. 4 pagina's 351-354
Jaar: 1954
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland