Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic Acid Retention and Palatability of Cabbage as Cooked in South India 1
 
 
Titel: Ascorbic Acid Retention and Palatability of Cabbage as Cooked in South India 1
Auteur: Patton, Mary Brown
Devadas, Rajammal
Wilson, Eva Donelson
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 26 () nr. 11 pagina's 897-898
Jaar: 1950
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 13 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland