Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Large-Scale Methods of Preparation on the Vitamin Content of Food. IV. Corn 1
 
 
Titel: Effect of Large-Scale Methods of Preparation on the Vitamin Content of Food. IV. Corn 1
Auteur: Streightoff, Frank
Bendor, Benami
Munsell, Hazel E.
Orr, Martha Louise
Ezekiel, Sarah R.
Leonard, Mary Haines
Richardson, Margaret Emma
Koch, Frederick G.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 25 () nr. 8 pagina's 687-691
Jaar: 1949
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland