Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Retention of B Vitamins after Large-Scale Cooking of Meat. II. Roasting by Two Methods 1
 
 
Titel: Retention of B Vitamins after Large-Scale Cooking of Meat. II. Roasting by Two Methods 1
Auteur: Cover, Sylvia
Dilsaver, Esther M.
Hays, Rene M.
Smith, W.H.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 25 () nr. 11 pagina's 949-952
Jaar: 1949
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland