Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Palatability and Ascorbic Acid Retention of Rutabaga, Peas, and Cabbage after Holding on the Steam Table1
 
 
Titel: Palatability and Ascorbic Acid Retention of Rutabaga, Peas, and Cabbage after Holding on the Steam Table1
Auteur: KELLEY, LOUISE
JACKSON, MARGUERITE
SHEEHAN, KATHRYNE
OHLSON, MARGARET
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 23 () nr. 2 pagina's 120-125
Jaar: 1947
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland