Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Washing and Cooking Upon the Thiamin Content of Brown and Partially Polished Rice1
 
 
Titel: Effect of Washing and Cooking Upon the Thiamin Content of Brown and Partially Polished Rice1
Auteur: MILLER, CAREY D.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 21 () nr. 6 pagina's 345-347
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland