Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Vitamin Stability in Commercially-Cooked Foods Enriched with Primary Dried Yeast1
 
 
Titel: Vitamin Stability in Commercially-Cooked Foods Enriched with Primary Dried Yeast1
Auteur: SUNDERMAN M.D., RAYMOND C.
KAHN, RUTH M.
SCHMITT, H.T.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 21 () nr. 2 pagina's 81-83
Jaar: 1945
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland