Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Ascorbic Acid, Thiamin, and Riboflavin Retention in Quick-Frozen Broccoli in Institution Food Service1
 
 
Titel: Ascorbic Acid, Thiamin, and Riboflavin Retention in Quick-Frozen Broccoli in Institution Food Service1
Auteur: JONES PH.D., JOSEPHINE BROWN
WOOD M.S., MARION A.
PHILLIPS M.S., MARGARET G.
FENTON PH.D., FAITH
HARRIS M.A., KATHARINE W.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 20 () nr. 6 pagina's 369-372
Jaar: 1944
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland