Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
 
  The Ascorbic Acid Content of Freshly Prepared and of Stored Orange Marmalade1
 
 
Titel: The Ascorbic Acid Content of Freshly Prepared and of Stored Orange Marmalade1
Auteur: JOHNSON M.S., MARY LOUISE
SCOLLAR PH.D., FLORENCE I.
BURT M.S., DOROTHY FARRIS
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 20 () nr. 10 pagina's 668-670
Jaar: 1944
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland