Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
 
  The Influence of Pasteurization on the Ascorbic Acid (Vitamin C) Content of Certified Milk1
 
 
Titel: The Influence of Pasteurization on the Ascorbic Acid (Vitamin C) Content of Certified Milk1
Auteur: HOLMES, ARTHUR D.
TRIPP, FRANCIS
WOELFFER, ELMER A.
HOWARD SATTERFIELD, G.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 15 () nr. 5 pagina's 363-368
Jaar: 1939
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland