Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Composition of Certain Beef Cuts as Affected by Grade, Location in Cut, and Method of Cooking1
 
 
Titel: Composition of Certain Beef Cuts as Affected by Grade, Location in Cut, and Method of Cooking1
Auteur: ROGERS, MIRIAM
GILLUM, ISABELLE
KUNERTH, BERNICE L.
PITTMAN, MARTHA S.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 13 () nr. 4 pagina's 320-324
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland