Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Certain Factors which Affect the Palatability and Cost of Roast Beef Served in Institutions1
 
 
Titel: Certain Factors which Affect the Palatability and Cost of Roast Beef Served in Institutions1
Auteur: VAIL, GLADYS E.
O’NEILL, LUELLA
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 13 () nr. 1 pagina's 34-39
Jaar: 1937
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland