Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 261 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of the Effect of Using Almond Oil (AO) Versus Soybean Oil (SO) on the Likeability of Baked Products
 
 
Titel: Comparison of the Effect of Using Almond Oil (AO) Versus Soybean Oil (SO) on the Likeability of Baked Products
Auteur: Kier, M.E.
Radcliffe, J.D.
King, C.C.
Calabro, K.S.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 106 (2006) nr. 8S pagina's 1 p.
Jaar: 2006
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 261 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland