Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 79 van 222 gevonden artikelen
 
 
  Effect of Avocado Puree as a Fat Replacer on the Physical, Textural and Sensory Properties of Oatmeal Cookies
 
 
Titel: Effect of Avocado Puree as a Fat Replacer on the Physical, Textural and Sensory Properties of Oatmeal Cookies
Auteur: Wekwete, B.
Navder, K.P.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 105 (2005) nr. 8S pagina's 1 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 79 van 222 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland