Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Nonhydrogenated Cottonseed Oil Can Be Used as a Deep Fat Frying Medium to Reduce Trans-Fatty Acid Content in French Fries
 
 
Titel: Nonhydrogenated Cottonseed Oil Can Be Used as a Deep Fat Frying Medium to Reduce Trans-Fatty Acid Content in French Fries
Auteur: Daniel, Darla R.
Thompson, Leslie D.
Shriver, Brent J.
Wu, Chih-Kang
Hoover, Linda C.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 105 (2005) nr. 12 pagina's 6 p.
Jaar: 2005
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland