Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
 
  Food safety practices and HACCP implementation: Perceptions of registered dietitians and dietary managers
 
 
Titel: Food safety practices and HACCP implementation: Perceptions of registered dietitians and dietary managers
Auteur: Strohbehn, Catherine H.
Gilmore, Shirley A.
Sneed, Jeannie
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 104 (2004) nr. 11 pagina's 8 p.
Jaar: 2004
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 35 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland