Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 340 gevonden artikelen
 
 
  ACCEPTABILITY OF FLOUR TORTILLAS MODIFIED WITH SWEET POTATO PUREE AND SOY FLOUR
 
 
Titel: ACCEPTABILITY OF FLOUR TORTILLAS MODIFIED WITH SWEET POTATO PUREE AND SOY FLOUR
Auteur: Gelin, S.
Sterba, T.
Gerald, B.L.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 103 (2003) nr. S9 pagina's 2 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 340 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland