Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Consumer perception of risk associated with eating genetically engineered soybeans is less in the presence of a perceived consumer benefit
 
 
Titel: Consumer perception of risk associated with eating genetically engineered soybeans is less in the presence of a perceived consumer benefit
Auteur: Brown, J.Lynne
Ping, Yanchao
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 103 (2003) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland