Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
 
  Food mixture or ingredient sources for dietary calcium: Shifts in food group contributions using four grouping protocols
 
 
Titel: Food mixture or ingredient sources for dietary calcium: Shifts in food group contributions using four grouping protocols
Auteur: Cook, Annetta J.
Friday, James E.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 103 (2003) nr. 11 pagina's 7 p.
Jaar: 2003
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 33 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland