Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 41 gevonden artikelen
 
 
  Bakery foods are the major dietary source of trans-fatty acids among pregnant women with diets providing 30 percent energy from fat
 
 
Titel: Bakery foods are the major dietary source of trans-fatty acids among pregnant women with diets providing 30 percent energy from fat
Auteur: ELIAS, SANDRA L.
INNIS, SHEILA M.
Verschenen in: Journal of the American Dietetic Association
Paginering: Jaargang 102 (2002) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2002
Inhoud:
Uitgever: American Dietetic Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 41 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland