Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
 
  Mycotoxins
 
 
Titel: Mycotoxins
Auteur: Christensen, C. M.
Tuite, John
Verschenen in: Critical reviews in environmental science and technology
Paginering: Jaargang 2 (1971) nr. 1-4 pagina's 57-80
Jaar: 1971-04
Inhoud: Many fungi that grow in the ingredients of which foods and feeds are made, or in the finished products, can, under suitable conditions, produce compounds that are toxic when consumed. Among the more common and widely distributed fungi capable of producing toxins are species of Aspergillus (especially A. flavus), Pencillium, and Fusarium; toxins produced by Pithomyces chartarum and Rhizoctonia leguminicola on forage are responsible for specific disease syndromes in the animals that consume the forage.
Uitgever: Taylor & Francis
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 16 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland