Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 68 van 100 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between microstructure and nutritional and nutritional properties of starch in pre-cooked legume flours
 
 
Titel: Relationship between microstructure and nutritional and nutritional properties of starch in pre-cooked legume flours
Auteur: Tovar, Juscelino
De Francisco, Alicia
Björck, Inger
Asp, Nils-Georg
Verschenen in: Micron and microscopica acta
Paginering: Jaargang 21 (1990) nr. 3 pagina's 1 p.
Jaar: 1990
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 68 van 100 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland