Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Different variations in structures of A- and B-type starches subjected to microwave treatment and their relationships with digestibility
 
 
Titel: Different variations in structures of A- and B-type starches subjected to microwave treatment and their relationships with digestibility
Auteur: Xu, Xiaojuan
Chen, Yongzhi
Luo, Zhigang
Lu, Xuanxuan
Verschenen in: Lebensmittel-Wissenschaft und Technologie
Paginering: Jaargang 99 (2019) nr. C pagina's 179-187
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland